Videorecept
Steg 1
Play Video
Steg 2
Play Video
Steg 3
Play Video
Steg 4
Play Video
Steg 5
Play Video
Steg 6
Play Video
Steg 7
Play Video
Steg 8
Play Video
Steg 9
Play Video
Ingredienser
1 st 40 grams påse Wild Chips
4 dl Creme Fraiche
1/2 grönsaksbuljongtärning
Gör så här
- Finhacka Wild Chipsen eller pulvrisera dem i en mixer.
- Rör ner och buljongtärningen i creme fraichen och koka upp.
- Låt sjuda någon minut. Färdigt.
Den intensiva smaken från det torkade viltköttet blommar ut direkt i såsen när man gör ett uppkok. Till skillnad mot då man gör en kallrörd Wild Chips-röra vilken behöver vila i kylskåpet över natten för att nå den optimala djupa smaken.
Tips
Ovanstående recept är grundreceptet som funkar fint som det är. Men det går också att variera genom att tillsätta olika ingredienser. Prova t.ex. med att inledningsvis blanchera lite gul lök innan creme fraiche och Wild Chips-smulorna tillförs och kokas upp.